Mesotherapie (klik hier voor de prijzen) 

Wat is naaldloze mesotherapie?

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen tegengaan of verminderen!!

Is deze behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt alsof er een elastiekje op de huid wordt losgelaten. Het apparaat kan ingesteld worden van niveau 1-5. Zo kunnen we samen bepalen wat goed voelt en wat haalbaar is. Wel goed te weten: hoe hoger het niveau, hoe dieper de werkstoffen in de huid kunnen komen, hoe meer effect je van de behandeling hebt. 

 

Wat houdt deze behandeling in?

We starten de behandeling met een oppervlakte reiniging. Hierna volgt een fruitzuurpeeling. Dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Dan volgt de Meso-behandeling. Je krijgt een tegenpool in je hand. Dit dien je goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat ook niet werken! Ik zal de pen (gevuld met werkstoffen) over de huid heen bewegen, waarop je dus een raar tikkend gevoel ervaart. Hoe hoger het niveau, hoe harder dat tikkende gevoel wordt. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Hierna volgt een masker om de huid wat rust te geven na de behandeling.

 

Wat mag je verwachten van de behandeling?

Het ligt er natuurlijk aan wat je wilt bereiken. Ik zal 2 voorbeelden geven:

Prijslijst Meso behandelingen Meer informatie

Meso Mini Treatment ca 60 min

€ 96,-

Meso Premium Treatment ca 90 min

€ 117,50

* Je kunt altijd modules bijboeken. Bijv waxen van wenkbrauwen of een extra voedend masker.
  Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Nieuws

Klik hier voor het laatste nieuws op Facebook.

FACEBOOK

Waxing

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Maak direct een afspraak!

RESERVEER

Massages

Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Maak direct een afspraak!

RESERVEER

Waar kunt u ons vinden?